gototopgototop

Засідання школи технологічної майстерності

27 квітня в нашому навчальному закладі відбулося чергове засідання школи технологічної майстерності учасників всеукраїнського науково-педагогічного проекту «Інтелект України». Учасниками були учителі початкових класів ЗНЗ Рівненської, Волинської, Тернопільської та Житомирської областей, вчителі НВК №12  м. Рівного, директори, заступники директорів із навчально-виховної роботи ЗНЗ Рівненської та Житомирської областей, працівники міського методичного кабінету Рівненської міської ради.

Тема засіданняНауково-педагогічний проект «Інтелект України»: теоретико-практичні та організаційно-методичні аспекти.

Мета: надати теоретико-практичну та організаційно-методичну допомогу педагогічним працівникам та членам адміністрації ЗНЗ, які у 2016-2017 н. р. будуть працювати за всеукраїнським науково0педагогічним проектом «Інтелект України» та вчителям перших проектних класів.

Учасників зустріли директор НВК №12 м. Рівного Лагодюк Вікторія Юріївна та заступник директора з навчально-виховної роботи Карабанова Ганна Володимирівна, проректор з науково-методичної роботи РОІППО Мельник Надія Адамівна, методист кабінету дошкільної, початкової, інклюзивної та колекційної освіти РОІППО Андрійчук Валентина Вікторівна.

Гості відвідали показові уроки вчителів перших класів, що працюють за науково-педагогічним проектом «Інтелект України»:

  1. Предмет «Навчання грамоти» у 1-А класі, вчитель Кривко Валентина Григорівна та у 1-В класі, вчитель Грицюта Олена Анатоліївна. Тема уроку: Закріплення знань про алфавіт. Едуард Успенський «Крокодил Гена та його друзі».
  2. Предмет «Людина і світ» у 1-Б класі, вчитель Мартинюк Людмила Іванівна та у 1-Г класі, вчитель Квятковська Леся Федорівна. Тема уроку: Клас. Ссавці. Ряд хижі.

Далі учасники побували на уроках у вчителів-коучів , які уже третій рік

працюють у цьому проекті. Це Мусійчук Олена Олександрівна, Федорчук Ірина Володимирівна та Слободянюк Ірина Олександрівна. Вони показали урок  з предмета «Навчаємось разом». Тема уроку: Найдивніше у світі-людина. Мета: формування в учнів ключової компетентності «Умій учитися». Коуч проекту Мусійчук Олена Олександрівна  провела вправу «Запитання –відповіді», на якій учасники дізналися все, що їх цікавило у проекті.

Заступник директора Карабанова Ганна Володимирівна провела самоаналіз та аналіз відвіданих уроків та разом із директором навчального закладу Лагодюк Вікторією Юріївною ознайомили учасників засідання з впровадженням науково-педагогічного проекту «Інтелект України» у навчально-виховний процес ЗНЗ.

Підсумком роботи був виступ методиста кабінету дошкільної, початкової, інклюзивної та колекційної освіти РОІППО Андрійчук Валентини Вікторівни «Особливості супроводу навчання, виховання та розвитку академічно обдарованих дітей у межах науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

Переглянути фото -