gototopgototop

9 жовтня відбулася реалізація шкільного проєкту в онлайн-режимі

 

9 жовтня відбулася реалізація шкільного проєкту в онлайн-режимі «Effiziente Lebensweise in der Mediengesellschaft» у рамках проєкту від Goethe-Institut «Школи: партнери майбутнього».
За даними ООН, до 17 основних цілей сталого розвитку належать: міцне здоров’я, якісна освіта та стійке відповідальне споживання. Метою проєкту було створення «гуманного навчального клімату» у школах, зменшення вічних суперечностей між вчителями та учнями та встановлення реального партнерства під час навчального процесу, щоб підвищити мотивацію учнів до навчання.
Учасники з Рівного, Кривого Рогу та Дніпра досліджували теми «Раціональне споживання медіа – засобів під час навчання» та «Шляхи зменшення та полегшення стресу». Результати дослідження були представлені під час презентації проєкту кожною школою, а також було обговорено вправи, які можна використовувати під час навчання для зниження стресу. Наразі кожна команда проєкту працює над створенням друкованої продукції з рекомендаціями та практичними порадами з досліджуваної теми.